I can't shoot them anymore

Skolan rullar på, gör några nationella prov, får besked (ett väldigt glädjande från Matte B) om nationella prov, softar lite mer i skolan osv. Pluggar körkortsteori, får uppskrivningstid toksent, längtar efter ett moppekort. Utvärderar volleybollsäsongen med världens bästa U17-tjejer, tränar vidare med damerna, försöker förstå ett nytt spelsystem, och försöker komma ihåg en massa namn. Lyssnar på massa känslosam musik, gråter en skvätt, skrattar massa och spelar gitarr. Tänker på tok för mycket på allt, krånglar till allt, får inte fram det jag vill säga. Försöker fånga en fin pojke som verkar lite svår att nå, men ändå nära. Tänker tokmycket på denna pojke, och förstör en massa annat samtidigt. Men kan inte låta bli, det går bara inte. Knepigt.

Det är typ det där jag gör vettuuu.

Hur ska jag gå hem när allt är så här

Jag saknar era kommentarer. Samtidigt vet jag att ointressanta inlägg ger inga roliga kommentarer. Och inga inlägg alls ger inga kommentarer alls. Ändå loggar jag in här flera gånger varje dag och hoppas på att se era kommentarer. Fast jag vet att där inte är några nya, jag menar, jag uppdaterar ju aldrig, då kommenterar ingen heller. Och jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här, mer än att jag tycker om er väldigt mycket, och era söta, klocka, roliga kommentarer. Men att jag inte har något att blogga om, så jag räknar inte med dem. Varenda kommentar från er är guld värd, spelar ingen roll om det bara står hej. Ni är underbara.

Om någon har missat det så blev det inget guld för mina älskade falkar igår. Dötung förlust igår, som sved långt in i själen. Men men, man får gå vidare och glömma, även fast det är svårt. För lite sömn i natt betyder en känslig Beczz idag som gråter och skrattar om vartannat. Som älskar någon ena sekunden och blir ledsen på samma person sekunden efter. Jag ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas vara mig själv imorgon igen, sömn är mitt enda botemedel tror jag.

ciao bellas

(Linnea, du är guld värd älskling)

lika lycklig som du var

Som ni antagligen förstod i mitt föregående inlägg så har jag inte en aning om vad jag ska skriva om. Jag har liksom bara en person i mina tankar mest hela tiden, det pirrar så där skönt i magen och jag ler så där fånigt hela tiden, you get it. Känns väldigt tråkigt att skriva om, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om i fall jag inte skriver om det som snurrar i mitt huvud. Det är ju det min blogg handlar om. Om allt det som bara virrar omkring i hjärnan och i hjärtat på en femtonårig helförvirrad tjej. Men när hjärtat och hjärnan bara kan fokusera på en person, då blir det tråkigt att skriva. Hoppas att ni förstår detta, jag har inget nytt att komma med typ.

Btw, var på elitmatchen igår i volleyboll mellan Falkenberg och Linköping. Falkenberg utklassade Linköping, och det blir en avgörande final imorgon i Linköping. Men det var inte det jag ville säga, jag ville nog bara få fram att volleybollmatcher får mig alldeles varm inombords, tack vare många anledningar. Imorgon åker jag med supporterbussen upp till Linköping och hejar på våra fina falkar, förhoppningsvis kommer jag hem med en värme som inte går att ta på i magen, vi får se helt enkelt.

adios amigos

I dina ögon

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om. Jag skulle kunna skriva om hur kär jag är, fast det känns lite tråkigt att höra det för tjugoelfte gången typ. Jag kan skriva om hur onödig jag tycker att skolan är nu, fast det känns också lite tråkigt. Jag kan berätta om att jag ska titta på Andra Avenyn nu, fast det är inte heller särskilt intressant. Jag kan berätta att jag var ute och gick med Matilda innan idag, och att det var mysigt, fast bryr ni er egentligen? Jag kan skriva att jag var och dansade igår med alla nior i kommunen, och att det blev mycket bättre än jag hade förväntat mig. Jag kan berätta om hur kluven jag är inombords mellan rätt och fel, bra och dåligt, vän eller ovän osv, men det känns för privat. Jag vet inte hur jag ska skriva personligt utan att bli privat liksom. Lite knepigt det där. Men ni förstår säkert, ni är ju mina små änglar ni.

I can be myself

Mitt horoskop för idag är väldigt läskigt. Det läskiga är att typ allt stämmer. Sjukt.


Kolla ditt eget horoskop här.

I'm always gonna wanna blow your mind

I helgen spelade jag SM med världens bästa tjejer. bästbästbäst och kärlek på er tjejer. Ni är underbara.

jag är sämst på att dölja mina känslor, helgen har bestått av några tårar, massor av skratt, några ilskor (kan man säga så?) och många, många fåniga kära leenden. Fast det kanske är bra att visa känslor, fast man känner sig så känslig och lite rädd för att visa för mycket. Fast rädsla är en del av livet har jag hört, och man får försöka att vända rädslan till något positivt, att man vågar. Att man vänder rädsla till mod. Fast det är svårt, grymt svårt.

Hope it's okay

Jag har så fina vänner så jag förstår det inte ens själv. Jenny var så himla fin igår, och i natt var även Linnea väldigt fin.

"Asså, jag tror verkligen att det kommer bli något mellan dig och *****"

Detta låg jag såklart och tänkte på och som den nerkärade kärlekstönt kunde jag inte förstå vad hon menade med detta. Jag har kärat ner mig i så många killar, men just han här tror hon verkligen något om. Självklart var jag tvungen att fråga henne vad hon menade, annars hade jag inte kunnat sova. Då svarar hon:
"Asså, det känns bara så självklart, att det ska bli ni liksom. Ni passar ihop liksom"

Herregud vad fina vänner jag har, och ni fattar inte hur himla mysigt det är att ligga och diskutera alla fina pojkar som finns, och få höra så fina ord från sina fina vänner, det är guld värt. Så fruktansvärt fint så man inte vet vart man ska ta vägen typ.

Ha det fint mina änglar

You and me

"There's something about you now
I can't quite figure out
Everything he does is beautiful
Everything he does is right"


jag får väl allt erkänna nu. jag är kär.


btw, jenny är väldigt söt och bra:
"igår...på matchen...ja funderade...kollade lite på honom....kollade lite på dig...såg något samband....såg en gnista kärlek....såg två olika individer som skulle behöva den andra...!"

(åh herregud, nu blev det personligt här)

Like the sun

Min blogglust har ökat, men då kan man ju ge sig katten på att internet bråkar. Fast nu funkar det, så nu är jag glaaaaadd. Igår var jag och spelade gränskamp med hallandslaget, vi mötte två skånska-lag och två danska-lag, vi kom fyra, så det var väl inte jättebra, och min insats var inte fantastisk heller precis, men det var helt enkelt inte min dag igår.

Min hosta som inte har gett med sig på sex veckor, börjar nu försvinna! KATCHINNNNGGGGGGGG. Dunder-hostmedicin med morfin i säger jag bara. Dessutom somnar man asskönt efter det att man har tagit den, man sover som en gris, gööööötttt.

Idag är en bra dag, jag är glad och livet leker. (okej då, jag erkänner, det beror nog på att jag är lite småkär sådär. Tänk att något så fånigt som kärlek kan få en att le så himla lätt. Underbart)

ha det bra finingar

I wonder if you can

Jag har läst igenom förra inlägget några gånger, och det är väldigt obegripligt. Det jag ville få fram var nog att jag har väldigt lätt för att falla för fina pojkar, och att jag ibland undrar om jag verkligen är kär. Eller om det är min hjärna och mitt hjärta som älskar att vara kära så de gör kärleken till en illusion. Men eftersom jag har världens bästa bloggläsare så kan jag ju be er om hjälp. Jag skriver upp några punkter, så får ni avgöra om jag är kär eller inte, är ni på?

* en och samma kille är mina tankar så gott som hela tiden
* vad jag än gör så tänker jag hur mycket bättre det hade varit om han var där tillsammans med mig
* så fort jag ser honom vill jag prata med honom, men gör bort mig 99 % av gångerna
* jag blir glad så fort jag ser honom, och så fort han pratar med mig så bli jag alldeles lycklig
* allt han gör är fint

it's up to you guys, är jag kär på riktigt den här gången, eller är det bara en illusion?

kärlek till er

we'll be so much more than frineds

And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

Jag som precis bestämt mig för att komma över dig, att inte falla mer. Allt känns bara konstigt, så jag lägger ner dig. I'm so over you. Jag ska lägga ner allt som heter kärlek, allt som är vara kär, i vart fall för några månader eller så. Tänkte jag för några dagar sedan. Att mitt hjärta bara skulle vara mitt, och att jag inte skulle tänka på någon annan för en tid, det tar bara massa energi. Tror väl f*n med att man träffar en fin kille bara några dagar efter sitt beslut, och att han inte vill lämna mina tankar är väldigt irriterande. Men samtidigt väldigt mysigt. GAAAAHHHHHH, jag som inte skulle falla, boy, you've swept me off my feet.


(och ni som känner mig vet att jag inte är så bra på att börja berätta själv, och jag vet inte om jag vill berätta detta, det känns som att det borde gå över snart, men ni får fråga och så får vi se om jag svarar helt enkelt)

ha det bra sweethearts

RSS 2.0