dear Santa

Nu till jul är det ju många som stressar och så där, och jag förstår att du har fullt upp med alla önskningar om radiostyrda flygplan och den senaste barbie-dockan, men jag tänkte att du kanske ville veta vad jag önskar mig ändå. Av mamma och pappa och hela tjocka släkten önskar jag mig sådana där grejer som egentligen inte betyder så väldigt mycket, som man egentligen kan vara utan. Mobiltelefoner, väskor, böcker, filmer, kläder och sånt där. Men jag tror att du bryr dig om lite större saker, så som världsfreden. Därför önskar jag mig fred på jorden, för det skulle vara den finaste gåvan till alla små och stora människor. Det finns inget som förpestar ens liv lika mycket som bomber över ens hus. Jag önskar också att jag någon gång ska få träffa Lars Winnerbäck, ge honom en svettig kram och berätta för honom hur fantastisk han är. Och hur mycket han betyder för mig och för många andra. Hur hans låtar kan få en att gråta och nästa stund le fånigt, bara för att det är så fint. Och hur mycket han inspirerar mig. Och sen vill jag gärna någon gång få sjunga Brustna Hjärtans Höst för honom, för att den är bland det finaste och sorgligaste som någonsin har skrivit, och när jag har sjungt den så ska han gråta så som jag har gjort så många gånger till den låten. Och säga att jag ska sjunga en gång till. Sedan finns det en sak till som jag önskar mig. Det är den där fina, fantastiska pojken. Jag vill inte ha honom i ett paket under granen, men du skulle ju kunna ge honom en stor längtan efter mig eller nåt. Det hade varit fint. Han skulle också kunna få en känsla av att han nog vill ha mig ändå, och mod nog att säga det till mig. Och sen så vill jag ha många, långa, fina blickar från honom. För det gör mig så där alldeles förträffligt underbart glad och lycklig.
Juliga hälsningar,
Rebecca

Kommentarer
Postat av: kiLLerpAndA

Det var nog den finaste önskelistan jag har läst! Jag håller tummarna för världsfred, det är alltid bra och jag hoppas att du får den där pojken du drömmer om.

Ville bara säga att du skriver väldigt fint och jag hoppas att även om du får den där pojken du önskar dig, att du aldrig slutar skriva.

God jul!

2010-12-19 @ 14:15:02
URL: http://alien.blogg.se/
Postat av: Matilda

Fin önskelista du!

2010-12-19 @ 18:28:41
URL: http://matildalidfeldt.blogg.se/
Postat av: Evelina

Becca... <3

Detta var nog den finaste och vettigaste önskelistan jag läst!

Jag hoppas du får allt du önskar dej!

<3

2010-12-19 @ 18:37:47
URL: http://evelinabengtsson.webblogg.se/
Postat av: Sofie

Becca, detta var fan bland det finaste jag någonsin läst.

"Jag vill inte ha honom i ett paket under granen, men du skulle ju kunna ge honom en stor längtan efter mig eller nåt." - sjukt jävla fint.

2010-12-19 @ 19:45:36
URL: http://sofiiiebengtsson.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Du är ju för fin! Nästan sådär såg min lista ut när jag gick i skolan. Fast istället för världsfred så önskade jag mig något likvärdigt för någon annan som jag önskade åt mig själv. För jag tyckte att alla bör få ha en kall näsa mot halsen en frusen vinter dag och mjuka läppar mot kinden som värmer även de frusnaste tår. :)

2010-12-20 @ 13:17:30
URL: http://interruptedfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0