and I did

Nu har ni läst hela novellen, "jag behöver dig i vinter". Det vore lite spännande att veta vad ni tyckte om den. För i mina ögon är den inte alls särskilt märkvärdig, mest töntig faktiskt. Inte alls så det hugger till i hjärtat eller får läpparna att le. Ingen reaktion alls. Men vad jag vet är att den är lite som livet självt. Början är precis som slutet, och sedan kanske historien upprepas igen. Att livet går på repeat, att samma saker händer mest hela tiden, men ändå på olika sätt. Och att trots att vi ofta kör i samma gamla hjulspår så blir vi aldrig färdiglärda om livet. Vi lär oss hela livet nya saker, fastän vi kör runt och runt i samma spår. Och jag tror att det där lärandet är själva livet. Att hela tiden hitta nya saker att se, lära och känna, trots att man har gjort samma sak minst tjugoelva gånger.

Kommentarer
Postat av: Aleeex

Den va asbraa becca ! du borde typ bli författare elr nått ! :D

2011-01-17 @ 09:05:09
URL: http://ncra.devote.se/
Postat av: evelina

sv; Hihi, precis (A)

<3

2011-01-17 @ 09:36:56
URL: http://evelinabengtsson.webblogg.se/
Postat av: tilda

rebecca, du vet att du kan skriva. Jag förstår precis vad du menar med runt runt, men jag hoppas verkligen inte min början blir som slutet, jag hoppas det finns mer än så.. ;)

2011-01-17 @ 20:35:09
URL: http://thecircusandme.blogg.se/
Postat av: Sofie

Becca, Jag har läst flera stycken om och om igen. Man blir alldeles tung, när man får en känsla avv att det är man själv som är "jag". Känner medlidande. Först kände jag mig sp sjukt lycklig, och sen när idioten säger att han har flickvän, så vill man bara trycka huvudet mot en kudde och bara gråta. Även om det bara är en berättelse. Jag fattar inte hur du kan komma på att skriva såhär fint becca. Finns inget finare än att läsa dina levande berättelser! Loveeeuu, <3

2011-01-19 @ 12:17:00
URL: http://sofiiiebengtsson.blogg.se/
Postat av: Annie Thorbjörnsson

Du berör mig något enormt! <3

2011-01-23 @ 23:01:28
URL: http://anniethorbjornsson.blogg.se/
Postat av: matildaa

fyfan vad fint becca, asso jag blir typ tårögdd. becca <3

2011-01-29 @ 12:26:19
URL: http://matildapending.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0