jag behöver dig i vinter 2

Dagen därpå skickade jag iväg ett sms till dig, och du svarade direkt. Meddelanden fortsatte att skickas fram och tillbaka mellan oss, och de blev allt mer flörtiga. Vi bestämde att vi skulle träffas dagen därefter, bara vi två, på ett café inne i centrum. Du beställde varsin kaffe till oss, och vi satte oss vid ett bord längst in på caféet, där sofforna var slitna av många tonårsrumpor. Vi samtalade om allt mellan himmel och jord, och det blev mer och mer privat. Du berättade historier om en stuga vid havet som du spenderat alla somrar i, och om lägenheten i storstaden där du bodde resten av året. Lägenheten som låg 54,5 mil ifrån mitt hem. Jag fick höra berättelser om busiga syskon, en mor som bara kan steka pannkakor och om en fotbollsälskande far. Min uppmärksamhet var bara riktad mot dig, och när vi hade druckit upp vår tredje kopp med kaffe reste vi på oss och gick ut på gatan. Staden var mer levande än någonsin, turisterna skrattade och åt glass, och du tog min hand i din. Hand i hand gick vi ner mot havet, och ute på bryggan släppte du min hand och satte händerna runt min midja. Du böjde dig framåt, och när våra läppar möttes kunde tiden stått stilla, i den sekunden var mitt liv fullbordat.

Du sade att du var tvungen att gå, och vi skiljdes åt med löftet att snart ses igen. När jag kom hem igen sjöng jag ”Summer lovin'” från Grease, och jag började föreställa min framtid med dig. Plötsligt plingade det till i min telefon, ett nytt sms från dig! Du skrev att du tänkte på mig, och att du tyckte väldigt mycket om mig. Jag blev galen av lycka, och svarade snabbt. Vi träffades många gånger den sommaren, och jag trodde verkligen att du var den rätta. Jag presenterade dig för mina vänner, och de pratar fortfarande om dig som ”pojken från Södermalm”. Hela sommaren spenderade jag med dig, och när hösten nalkades sade du att du skulle stanna någon vecka till, fastän sommarlovet var slut. Min lycka var obeskrivlig, och jag tänkte att den här sommarromansen, den ska överleva hösten, vintern och våren också.

Kommentarer
Postat av: Elise

Väldigt fin novell! Du skriver verkligen bra! Och tack så mycket för att jag fick lösenordet till din blogg, blev så besviken över att jag inte skulle få reda på hur det går. Men nu kan jag fortsätta läsa alla dina fina texter!

2011-01-14 @ 15:38:52
URL: http://alien.blogg.se/
Postat av: tilda

älskar lyckoslut!! jättefin kärlek skriver du, hoppas du får din på riktigt också :)

2011-01-14 @ 17:40:16
URL: http://thecircusandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0