Bring me back to you

Åh herregud, Ulrik är nittifyra! Jag trodde faktiskt att han var yngre, men han är ändå gryyymt bra! Nya Lars Winnerbäck säger jag bara. Dessutom har han precis blivit Jesus i min och Fias religion, Lalissarmo. Kommer ni ihåg den? Så sjukt skön kille liksom!

Och appropå ingenting, så vet ni som har min spotifylista att jag har väldigt blandad musiksmak, allt från Linkin Park till Teddybears STHLM, till Veronica Maggio till Melissa Horn. Väldigt blandat helt enkelt. Just nu är det Gravity med Sara Bareilles som går på repeat. Väldigt fin låt säger jag bara.

A way back home

Jag har inte bloggat på länge nu, men jag har verkligen velat! Haft massor att skriva om både i fredags och igår, men jag har helt enkelt inte hunnit. Trist, ja. Jag får väl helt enkelt skriva om allt här istället, blir inte lika roligt, men bättre än inget!

I fredags var jag i skolan, big surprise, right? Eget arbete, Idrott, Franska och Utvärdering, väldigt soft liksom. Och det gick lite bättre för mig och Fia på tennisen på idrotten, vi träffade bollen några gånger! Piff och Puff mot världen liksom. Efter skolan åkte jag in till stan med Jenny och Matilda, och där mötte vi Tanja. Vi fikade i en timme, handlade julklappar (okej då, jag köpte inte en enda julklapp, men ändå) och shoppade lite annat. Jag som har så svårt att hitta kläder hittade till och med en tunika, applåder tack! När jag kom hem åt jag pizza med familjen och sedan kollade jag på tv och så. Trist att Mariette åkte ut ur Idol, men shit happens.

Större delen av lördagen spenderade jag i en idrottshall med världens bästa volleybollag! Det var alltså sammandrag och vi mötte Halmstad och Vindrarp. Första matchen spelade vi mot Vindrarp, och vi vann första set, men sedan kom Vindrarp igen och vann tyvärr både andra och tredje set. Förlåt för ordvalet nu, men i vårt första set mot Halmstad så körde de över oss. Vi sög faktiskt i första set. Men i andra set ryckte vi upp oss rejält, och setet var väldigt jämnt. Tyvärr vann Halmstad setet med 25-23, men snacka om jämnt! Vi kom alltså trea. Sedan på kvällen var jag och brorsorna hos mormor och morfar, vi kollade på tv och sånt.

Btw, jag såg lite på lilla melodifestivalen i lördags, och shit va bra Ulrik var! Fia, vi behöver inte oroa oss för vad som händer när Lars Winnerbäck inte finns längre, Ulrik är den nya Lars! Så sjukt söt, och han är riktigt duktig för att vara så liten! För en gångs skull önskar jag att jag var några år yngre, då hade jag gift mig med honom direkt! Kolla klippet liksom:

Hur söt liksom?

He's hurting me

Skolan idag var helt okej, varken superbra eller superdålig, normalbra helt enkelt! Och någon som är lite klantig ibland (läs BECZZ) råkade ju skära sig när hon skulle skära frallor, och hon kan också tala om att det blöder en hel del från ett litet finger. Jaja, shit happens helt enkelt. Det sorgliga är det att det är långfingret som har fått sig ett hugg, och detta leder till att BECZZ inte kan knäppa med fingarna, vilket är en stor sorg eftersom hon lärde sig det i helgen! Jaja, slutpratat i tredje-personform (heter det så?), jag har alltså skurit mig i fingret, värre är det inte. Jag lever och så menar jag.

Idag har jag också varit och tränat med världens bästa lag, grymt roligt som alltid även fast det inte gick så bra idag. Sammandrag på lördag, TAGGA!

Smash into you

Det är mindre än en månad kvar till julafton. Folk frågar mig vad jag önskar mig i julklapp. Jag har ingen aning. Jag behver hjälp. Jag vill ha massor av förslag i kommentarerna? Capish?

I really hope you do

Varför fråga när man inte vill veta svaret? Varför var jag tvugen att ta ner mig själv på jorden, varför kunde jag inte få sväva i mitt lyckorus en stund?

Jag som var glad innan.

Everything that we could be

Skolan idag var typ bra, förutom en hel del små detaljer, men whatever, det är snart glömt igen! Hade pianouppspelning idag på musiken, gick superbra! Även fast det bara var tre ackord i hela låten, men jag sjöng till också så det vägde nog upp det lite. Sedan hade vi NO, för att vara postiva kan vi säga att det är sådäääääääääärrr. Efter det var det lunch, morotsoppa är verkligen inte gott. På idrotten efter lunch hade vi idrott och spelade tennis, det var kul, men det gick sådär för mig och fia i dubbeln... Sista timmen hade vi Engelska, ganska soft för vi gjorde typ ingenting... Nu sitter jag och lyssnar på Miley Cyrus på spotify, vissa låtar är faktiskt bra, långt ifrån alla dock... Sen ska jag typ spela gitarr eller något annat mysigt, låter bra tycker jag!

A face on a lover

Skolan idag var brao liksom, inget speciellt att rapportera därifrån, helt vanlig dag liksom. Nu ska jag snart iväg och träna, väldigt brao liksom. Vad annat kan det bli med världens bästa lag liksom? Jag känner att det blir många liksom i detta inlägg men det är så jag känner mig just nu liksom.

Finally

Efter fjorton år, nio månader och 10 dagar har jag äntligen knäckt koden. Jag har lärt mig knäppa med fingrarna. Finally säger jag bara. Om det är någon mer än jag som inte har lärt sig detta tidigare så ska jag visa hur man gör:
Man börjar såhär:

Och sen helt plötsligt blir det så här och så låter det som ett knäpp ungefär:

Så nu kan hela världen knäppa med fingrarna! (jag vet att det är kass kvalitet på bilderna, men who cares hur bilder på händer ser ut?)

I need someone to dance with

Jag hörde precis Lät du henne komma närmre  med Melissa Horn på radion. Lyckorus är bara förnamnet. Lite btw sådär bara...


Idag är det söndag. Och som alla andra söndagar gör jag ingenting, men jag älskar det. Finns det något bättre än att inte göra någonting? Dessutom vet jag att några helger framöver är väldigt inplanerade redan, så därför njuter jag lite extra idag! Visserligen älskar jag att ha mycket att göra, men det är väldigt skönt att bara vara också.

It's too late


I hate the girl that is so in love
I hate the girl that is so in love she blushes the minute he walks into the room
I hate the girl that is so in love she Can’t think of anything but him
I hate the girl that is so in love she becomes speechless
I hate the girl that is so in love that the only movie she can see is The Notebook
I hate the girl that is so in love she feels sick When he is not with her
I hate the girl that is so in love she imagines their entire future together
I hate the girl that is so in love she becomes naive
The reason I hate this girl is because she is me. You might be wondering what the reason for all the hate is. The reason is simple, the girl’s love, my love was and will never be answered

lelove sätter ord på känslor

You're the one that I want

New Moon igår var obeskrivligt bra, helt fantastisk, och värd varenda sekund som jag man har längtat. Blir nog till att se den någon/några gånger till på bio, så bra var den. Satt och rös av välbehag hela tiden. Ni som inte har sett den, gå och se den säger jag bara, ni kommer inte att ångra er!

Den vackraste stunden i livet

Nu är många månaders väntan över. Ikväll ska jag se New Moon med Linnea! Som man har längtat asså! Gryyyyyyyymt ska det bli! Ska sova hos Linnea sen, så bloggar nog inte förrän imorgon, om jag fortfarande lever då. Om jag dör under filmen så dör jag lycklig så att säga.

Hur ska det gå?

Jag har alltid varit en kontrollmänniska. Ska alltid ha koll på allt och alla, alltid ha rätt, aldrig göra misstag, allt ska vara perfekt hela tiden. Detta har ändrats på senare tid. Livet blir så fruktansvärt mycket roligare om man bara låter det gå istället för att oroa sig för morgondagen. Ta dagen som den kommer helt enkelt. Egentligen är idag den morgondag du oroade dig för igår. Självklart har jag fortfarande koll på det mesta och de flesta, men jag får inte panik bara för att jag för en gångs skull har missat någon läxa till dagen därpå eller liknande. Jag försöker helt enkelt leva i nuet. Jag har tappat den mesta av all kontroll jag hade på allt tidigare, men livet är så mycket lättare utan all planering och oro inför morgondagen! Man måste uppskatta de små sakerna i livet, inte tänka på allt som man inte har. Det är okej att man läser på till provet en dag innan bara, att man gör läxan samma morgon, att man missar någons födelsedag, att man glömmer bort tiden någon gång. Visst, det funkar inte att göra det alltid, men händer det en gång så går inte världen under för det. Livet går vidare, vad som än händer. På ett eller annat sätt.

I'm out

Så här ser min farm på farmville ut nu. Jag har nu officiellt slutat spela farmville. grymt svårt beslut, men det är faktiskt inte så roligt och dessutom är det jobbigt med all tid man lägger på ett spel. Så nu har jag ett liv igen.

Japp, Level 33 blev slutdestination, och jag är nöjd.

Hold on be strong

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida


Idag är en bra dag. Bra resultat på franska-provet, bra humör, bra lektioner, bra människor omkring en,
bra snack, förhoppningsvis bra träning ikväll. Livet leker och det är så fruktansvärt skönt.

I can't use it anymore

Skolan idag var braooo. Först hade vi musik, gitarruppspelningen gick superbra! (alltså högsta betyget, men det känns lite väl kaxigt att skriva det, dock skrev jag det ändå nu, men whatever, det är bara en parates liksom) Det är mysigt att sitta och spela gitarr och snacka med folket i klassen medan man väntar på sin tur! Och Paula sa nog det finaste någon sagt till mig på länge:
-Fan va bra du sjunger, jag får rysningar över hela ryggen!

Det där kan jag leva på länge känner jag. (Och jag vet jenny, du säger liknande saker till mig varje dag, och det värmer varje gång, även om jag inte vågar visa det, dock känns det speciellt när någon man inte är så jättebra kompis med säger något sådant). Efter musiken hade vi No, dock fixade jag med klasströjorna hela lektionen... Efter No'n hade vi idrott en liten stund, fia med knuff och doktor chicago stod på schemat! Vi fick sluta tidigare från idrotten eftersom vi skulle på en konsert-sak sedan. Den sög om någon ville veta min åsikt, typ tre människor som spelade flöjt.... i fyrtio minuter... Efter det hade jag utvecklingssamtal, inga problem. Allt går bra i skolan som tur är.

Nu spelar jag gitarr och lyssnar på musik och sånt. Supermysigt tycker jag. OCH DET ÄR BARA TRE DAGAR KVAR TILL NEW MOON!!! LÄNGTAN ÄR BARA FÖRNAMNET! Det ska bli bäääässssssstttt!

Nu kan du få mig

Orkar inte skriva om dagen, inte hänt något speciellt liksom.Jag har tagit ett stort beslut idag.

På onsdag ska jag sluta spela Farmville.

I really need you tonight

När jag inte har någonting att göra på datorn(dvs när jag redan har kollat facebook, bilddagboken, bloglovin, twitter, bloggat osv) har jag lite olika alternativ jag gör:
*kolla facebook för femtielfte gången
*letar efter ny bra musik på spotify
*kolla massa nya bloggar och kommenterar
*spelar SuperTux (ja, jag är nog sist i världshistorien men jag laddade ner det för typ en vecka sen)
*söker efter fina bilder med text på google, photobucket, eller liknande.

Idag valde jag att göra det sista alternativet, och hittade en mängd superfina bilder. Lägger upp några här nedanför, vilken är din favorit?


Mina favoriter är tvåan och fyran :)
Someone new

Ni som missade idol i fredags missade något magiskt. Mariette + Calle + Someone New = magi. Jag lovar, hela jag rös och det bara strålade om dem. Titta på klippet och njut.

En slags vän

Igår var det fredagen den trettonde om någon missade det, och jag varken ville eller orkade blogga då. Inte för att det var fredagen den trettonde utan för att jag låg med hög feber och huvudvärk efter vaccinet i torsdags. Snacka om ironiskt, i torsdags kände jag ingenting, och igår kunde jag knappt röra mig. Jag kan tala om att jag såg cirka 20 nyhetsprogram igår, inte för att jag kommer ihåg så mycket men ändå. Jag var ensam hemma igår, och jag var nära att svimma av näringsbrist typ. Sjukt läskigt, fick lägga mig på golvet med benen mot en stol, och låg där i typ en kvart. När man är sjuk blir man inte så hungrig liksom... Menmen, det gick ju bra i vart fall, som tur var!

Idag har jag varit på öppet hus här på gymnasiet. Nu har jag typ bestämt mig, det blir natur helt enkelt! Och det känns så ruskigt skönt att ha bestämt sig, eller i vart fall tro att man har bestämt sig... Matte-grejsen i Göteborg måste vara ruskigt bra för att jag ska ångra mig... Vad går ni/vad ska ni välja till gymnasiet?

What I feel about you know

Jag har fått tillbaka min dator, dock är den fortfarande inte fullt frisk, batteriet tar slut på typ två minuter eller nåt, men allt kan inte vara perfekt! Skolan var bra annars idag, och snart ska jag på träning med bästa U17! Jag skriver kanske senare, får se helt enkelt!

Sälja sin själ

Min data har typ gått sönder, eller fläkten har gått sönder hur komiskt det än låter, så nu sitter jag på familjens stationära dator. Blir inte myckte till uppdatering idag alltså.

Btw, läs den här:
-Vad heter Anna Ankas bror?
- Gunde Svan!

Everybody wants you

Nu har jag kommit hem från skolan, och allt har gått bra idag typ! Jag har världens bästa musiklärare som rättar proven på mindre än tre timmar, gissa vem som är superglad som har fått 116/116 RÄTT PÅ MUSIKPROVET!? JA, jag är grymt glad! Tror att jag hade lite tur också, jag hade ju egentligen pluggat alldeles för lite.... Och på elevrådet fick jag igenom att bussresan till Liseberg ska betalas av cafépengarna, JA DET ÄR MIN DAG IDAG KÄNNER JAG! Och sedan har det hänt lite annat också som jag inte skriver här, lite privatliv måste man få ha. Nu ska jag plugga franska, prov imorgon, fast först ska jag kolla på Andra Avenyn tror jag. Ska inte göra något speciellt ikväll så jag kommer hinna plugga på franskan då förhoppningsvis :)

I know what I want

Nu sitter jag ensam i skolan eftersom alla andra är på idrott. Det känns så i vart fall. Jag ska inte vara med för jag ska på elevråd. Har tränat på alla argument hela helgen känns det som. Ett lycka till hade suttit fint!

You Never Stop Glistening

Skolan idag var helt okej, inte så bra som i fredags men absolut inte så dålig som i torsdags, så okej helt enkelt. Idag har jag varit på träning också, fem pers på träningen, men intensiv träning blev det allt! Nu har jag pluggat på musikhistorian, det är inte riktigt min grej precis, menmen, det får gå som det går nu, för nu orkar jag inte plugga längre! Jag bryr mig ärligt talat inte om när Felix Medelssohn levde eller vad som var speciellt för Barocken. Jag bryr mig faktiskt inte. Speciellt inte när något annat tar upp ens tankar jämt och ständigt, och gör det svårt att koncentrera sig. Tänk om man bara skulle kunna stänga av sin hjärna och sen bara starta de delar som lär sig musikhistoria. Tänk så lätt livet hade varit. Eller i vart fall skolan. Eller åtminstone Musikhistorian...

You make my head spin around

Nu har jag varit och ätit hos mormor och morfar, eller det var någon timme sen, men whatever. Snart ska jag iväg till matchen mellan Falkenberg och Tierp, ska vara bollrullare! Inte det roligaste som finns, men helt okej.. Sedan ikväll får jag fortsätta plugga, oj så roligt säger jag bara. Men jag kan faktikst en del nu, bara kompositörerna kvar på musikhistorien. Och det är ju ingenting alls, nejdå, verkligen inte  (;


You always keep shining

Nu ska jag plugga, musikhisoria och franska, så för att ni inte ska bli alldeles uttråkade tänkte jag tipsa er om en ny favoritlåt: Superman med Robin Thicke. Grymt fin och mysig låt. Lyssna säger jag bara!

Var hon vackrare än mig?

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser


Melissa Horn är kvinnan, Lät Du Henne Komma Närmre är låten, Repeat är grejen.


I wanna do bad things with you

Idag har varit en bra dag. Hitills. Allt har bara blivit som det ska och allt har funkat som det ska och ingenting har gått dåligt helt enkelt! Perfekt helt enkelt.

Idag har jag varit och pratat med syon om gymnasiet. Alla andra (det känns så i vart fall) har haft typ två alternativ kvar när de har kommit därifrån. Jag har fyra.

*Naturvetenskap här
*Teknik - Produktutveckling och Entreprenörskap i Halmstad. KOMMER JAG IN?
*Samhällsvetenskap här
*Natur med inriktning matematisk spetsutbildning på Hvitfeldtska gymnasiet i GBG! (Pendla en timme varje dag, jippie!)

Hjälp tack?

Out of here

Idag har ganska exakt ingenting gått min väg. Därför ska jag inte skriva så mycket, för då kommer jag bara att få ångra det sen. Tur att det finns människor som lyser upp tillvaron. Med ett enda leende. En enda mening.

Sunrise

Idag har jag varit i skolan, tänkte att det var intressant, för det är jag ju inte alls varje dag eller så. Idag hade vi först SO, sedan hade jag matte med Johanna, efter det var det Matte igen och sist hade vi franska! Vi var ju inte alls flummiga eller så på franskan, nej då, inte alls.. För man lär ju sig såååååååå mycket utav världens mest oseriösa vikarie, jo visst...

Sen ikväll ska jag bli stark, ska alltså på styrketräning med Linnea! Idag har jag också bokat biljetter till NEW MOON på premiären, jag och Linnea fick typ sista platserna, men det är brrraaoooo! NU LÄNGTAR MAN JU INTE ALLS, NEJ DÅ, INTE ALLS!

Those simple things

Skolan idag var helt okej, inget speciellt att rapportera därifrån precis. Sen efter skolan skulle jag egentligen springa med Matilda, men fy sjuttsingen (vad är det för ord egentligen?) vad kallt det är! Vi struntade helt enkelt i det så nu måste vi komma på något annat sätt att träna konditionen på, helst något man kan göra inomhus hos sig själv utan att behöva mycket grejer.... Har ni något tips?

A little bit more

Idag har jag varit i skolan för första gången på mer än två veckor. Jag har gått upp i den där trappan och in i det där kapprummet för första gången på mer än två veckor. Fast framförallt har jag träffat Fia för första gången på mer än två veckor. Och som jag har saknat henne. Jag märker inte förrän jag träffar henne igen hur mycket jag fakiskt har saknat henne. Om jag inte har nämnt det tidigare så har jag världens bästa vänner. Punkt slut. Om jag hade kunnat skriva så här eller så här bra så hade min blogg varit full av sådan texter. För jag har liksom världens bästa vänner. Punkt slut.

Jag har också tränat ikväll, det var kul som alltid och så liksom. Och jag måste säga att Matilda (som förresten har en ny design, vem kan ha designat den?) är lite seg, hon fattade inte det här inlägget...

Och för att alla mina inlägg inte ska vara så fruktansvärt tråkiga och bildlösa så måste jag bara slänga in den här bilden. Jag dör. Killar blir alltid snyggare om man vet att de är musikaliska (tror Fia har sagt något liknande tidigare..)
(Och för er som inte fattar (tex världens bästa Jenny) så är det världens snyggaste Robert Pattinson på bilden)

Every song reminds me of you

"And then you're on your very first date and he's got a car
And you're feeling like flying
And you're momma's waiting up and you're thinking he's the one
And you're dancing 'round your room when the night ends"

"That's all I got to say,
Can't think of a better way,
And that's all I've got to say,
I love you, is that okay?"

"I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams"


"Om du vill ha mej,
nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mej,
nu kan du få mig så lätt"


"I can honestly say
You've been on my mind
Since I woke up today, up today

I know I'm wasting my time
And I don't mind"


Alla låtar på min spotifylista får mig att tänka på Dig.(om ni har tråkigt kan ni ju försöka lista ut vilka låtar texterna är ifrån)

RSS 2.0