walk into me

Åhhhhhhhhh, jag går under snart om jag inte får hålla hans vackra hand och rufsa i håret som är så där alldeles lagom perfekt långt.

it's not hard to fall

"Du, är du någonsin ens det minsta deppig? Du är alltid så himla glad och kommer som en solstråle!"

Åh, ni skulle bara veta. Jag blir deppig när bussens rutor gråter för mycket, när man bara ser vackra pojknackar istället för ansiktet, när tummar inte gör som de ska, när skogsbärstéet är slut, när väckarklockan ringer för tidigt, när tiden försvinner, när jag är begravd i plugg, när jag bloggar om oväsentliga saker för att jag tycker om att skriva, när jag märker att jag snackar skit, när jag ser på nyheterna om allt hemskt som händer i världen, när pennspetsar går av direkt, när haldukar inte sitter tillräckligt tajt, när mobilen inte vibererar, när gitarrer är ostämda, när man är för förkyld för att sjunga, när jag pillar bort nagellack fast jag har lovat mig själv att inte göra det och när hela ens hem är en byggarbetsplats. Som tur är så är jag inte deppig särskilt länge. Det går över ganska fort, och jag tror aldrig att jag har varit riktigt deppig i mer än några timmar i sträck. Visserligen har jag aldrig blivit lämnad av någon jag älskar heller.

feel nothing at all

TMS-plugg, fina pojkar, samhällskunskap-prov, stukad tumme, fina vänner, fredagsfika, volleyboll. Det finns för många anledningar till att inte blogga just nu. Jag återkommer när jag kan.


jag har sett allt

Tumblr_lajcidz9y61qdbc18o1_400_large
Tumblr_lankxxvnr11qcpf2bo1_500_large

you are the music in me

Din blick borrar sig in i mig. Så långt som jag inte ens trodde att man kunde komma. Det känns väldigt märkligt men så fantastiskt bra. Alla ord du säger låter som musik i mina öron, och du är ärligt talat the music in me. Mitt hjärta sjunger när du är nära, och jag älskar att sjunga. Mitt hjärta skulle sjunga för dig om du bara lät det.


when the world is falling apart

Jag tror inte att du vet hur länge dina ord stannar i mitt huvud. Hur mycket längre de stannar när jag skriver ner det finaste. Hur länge jag kan gå runt och analysera allt du säger, och allt du gör. Hur många nätter i sträck jag kan drömma om dig och hur många extra steg jag tar bara för att vara nära dig. Du skulle bara veta hur du påverkar mig, hela mitt jag.


with no place to go

Idag är jag sentimental. Jag längtar tillbaka till ett högstadie där för många hjärtan krossades men där livet ändå var problemfritt. En skola där man kunde spela gitarr när man ville och kunde krama sina vänner lite oftare. Jag läser gamla inlägg på min blogg och förundras över hur klok jag var men också hur fruktansvärt dum jag var. Jag tror på förändring, och jag tror på allt förändras till det bättre, oftast.


when I look at you

04bf51ec_largeTumblr_lahhy5hpyh1qb13xjo1_500_large

I've been looking for you

Återigen är mina naglar blåa, och mina tankar hos pojken med den vackra nacken. Jag försöker skriva vackert om den obesvarade kärlekens vingar, men allt jag skriver fastnar bara på marken, och lyfter inte ens någon centimeter. Som en fågelunge. Och mitt hjärta brister och sjunger om vart annat, men det är så det är att vara tonåring med humörsvängningar. Jag njuter när mitt hjärta sjunger vackert, och försöker tänka på de fina stunderna när hjärtat gråter. För att överleva när pojken känns för svår att nå och världen snurrar för fort.


like a dynamite

Åh, jag som har så mycket vackert i mitt huvud, varför blir inga ord vackra idag?


find it

"Is your name Google?"
"No? Why would my name be Google?"
"Because you're everything I'm searching for."

awesomeness

Tumblr_l7cxh37ptu1qb8z3ho1_500_large
Tumblr_kzm7sjkiz21qzaf17o1_500_large
JAG ÄLSKAR HOW I MET YOUR MOTHER


I'm by your side

"Make it all better when I'm feeling sad,
tell me that I'm special even when I know I'm not.
Make me feel good when I hurt so bad,
barely getting mad.
I'm so glad I found you,
I love being around you."

Det är videos som den här som får mig att tro på kärleken. (och lova att ni tittar ända till slutet)


just the way you are

Fyra rutor Marabou Schweizernötchoklad. Slänga i sig de två första bitarna för snabbt och sedan ta många små bett på de resterande för att chokladen ska vara så länge som möjligt. Lite som kärleken. Först roffar man åt sig allt man kan, för att sedan stanna upp och komma på att man kanske borde sparat lite. Så att den inte tar slut så fort. Så tuggar man med små, små bett, och kommer nästan ingenstans, men ändå framåt. Små, små steg mot den eviga kärleken (mättnaden på choklad). Men när man är kär är det svårt att ta små, små steg. Allt man vill är att med sjumilakliv ta sig till den man älskar, och till den eviga kärleken. Men det är svårt. Man har kanske bara fyra rutor.


honey, I want you

"När du lever och andas med en kvinna. När du vet att varje ögonblick skulle vara bättre om du fick vara med henne. Du kan inte sova för att du längtar efter att vakna och få träffa henne eller för att hon ligger med dig i sängen och du vill inte somna. Killar gör sådant också, vet du."

Den där Matthew McConaughey är inte så dum ändå

that's alright

Idag är en dag då inga texter blir vackra och alla ord om kärlek känns för fjuttiga. En dag då man träffar sina loved ones för lite och en av de finaste åker till Egypten. En dag då små korta sms gör ens dag när man för några dagar sedan var lycklig över 'kära du'. En dag då kemi känns enkelt men svenska svårt, och en dag då fina pojken känns svår att nå.


watch me burn

Vad ska du bli när du blir stor?
När jag blir stor ska jag bli mer mig själv. När jag blir stor ska jag skaffa mig ett jobb som får mig att jobba som om jag inte behövde pengarna. När jag blir stor ska jag bli större. När jag blir stor ska jag inte längre skriva vackert om kärlek, utan göra alla mina texter till verklighet.


no tomorrow

Tumblr_ktcrc6iojq1qzm55po1_400_large
15x35ex_large

om jag ramlat längs vägen

Åhhh, dessa bruna ögon som får mig att smälta och dessa armar som jag kan stirra på i evigheter. Denna nacke som är så nära perfektion det går att komma och denna pojke som bara måste bli min. Jag kommer gå under annars.

nu har jag ramlat tillbaks igen

Raggsockar i höststövlar bara för att det är mysigt. Ta av sig stövlarna på lektionerna för att fötterna håller på att sprängas av värme i skorna. Sitta på lektionerna i raggsockar och bara mysa lite till. Stora halsdukar som gör håret alldeles trassligt, men mysigt ändå. Kanelbullar som inte smakar kanel men som man tvingar i sig för man slänger inte en kanelbulle så där bara. Dela en liten chokladbit med någon man tycker om som man inte kommer att träffa på hela åtta dagar. Hösten är rätt mysig ändå.

nånstans ser jag vem jag är nu

Om 4 månader är jag inte längre svart och svår, 15 år. Åhhh, 15 som är en så fantastiskt utmärkt underbart bra ålder.

hela vägen nyponbuskar

Idag är en sådan dag då hallonkärnor fastnar i tandborsten och sängen känns för varm och skön när man måste gå upp. En dag som heter tisdag och som känns väldigt onödig, speciellt på morgonen (fast jag tycker nog att alla morgonar känns onödiga om man inte vaknar upp bredvid någon man tycker om)

just gonna stand there

Ikväll är mina fötter kalla så ikväll sover jag med dunsockar på och drömmer om en pojke med varma ben att värma fötterna mot när hösten kryper närmare husknuten.

vad den här hösten handlar om

En filt över axlarna, en kopp med skogsbärste i handen, en bok i handen och blicken ut genom fönstret som gråter. Hämta en till filt fast man vet att en filt inte värmer tillräckligt. Inte när man saknar någon annan. Någon som håller om en och vaggar en i famnen och säger att allt kommer gå bra. Att världen inte alls är så stor och främmande som man tror. Någon som får en att tro på alla fina ord, och som kan få alla klyschor att låta vackra. Någon vars röst får håren på armarna att resa sig, och någon vars nacke man kan stirra på i timmar utan att tröttna. Någon som du.


blått nagellack och fina pojkar

Blått, bortpillat nagellack. Stora, gråa, stickade koftor att gömma sig i. Stora, svarta halsdukar att vira ett varv till runt halsen när världen känns för stor. Brittsommar när solen skiner och gå en runda och andas in den friska luften som gör det lättare att andas (och leva). Bli lite höstsentimental med för många koppar skogsbärste och för många kramar med för många människor som man ser allt för sällan. Längta till måndagar bara för att träffa den finaste klassen med de finaste människor (och finaste pojken) och för att skolan känns så bra just nu. Det kommer bli en bra höst ändå för oss. Mig och mina blåa naglar.


färgerna man bara ser på bio

Alla dessa leenden som gör mig matt ända ner i tårna, alla meningar som utbyts men som ändå gör mig halvt stum (inte för att det går att vara halvt stum, men ni förstår vad jag menar), alla blickar som får mig att fundera på tok för mycket och alla frågor som egentligen har enkla svar men som jag bara krånglar till. Jag som trodde att jag var kär, men sen ångrade mig. Men det är svårt att förneka att han gör mig glad och att jag bara vill vara nära honom. Att hans ögon gör mig knäsvag och hans armar och händer är så där fina och poetiskt vackra som bara de kan vara. När jag ser hans händer är allt jag kan tänka på hur perfekt mina händer skulle passa i hans. Hur vi skulle gå hand i hand genom stan och vara lyckliga av att bara ha varandra. Men blir man kär i en person eller i tanken på sig själv med den personen? Det är en fråga som det hade varit schyst om ni hade svarat på. Tack på förhand lite sådär.

(man dör inte av att kommentera, jag lovar. det var längesen, och nu skrev jag till och med en liten text så då vore det trevligt med en kommentar eller två. Puss)


there's only 1 thing, 2 tell, 3 words 4 you

Tumblr_l9ygf7eiwj1qb6jeto1_500_large

can't help

Blir man kär i en person eller blir man kär i tanken på sig själv tillsammans med den personen?
Tumblr_l9tpi0bjyv1qc94vro1_500_large


I gotta tell you how I feel about you

Tumblr_l94wkawzan1qc5sxdo1_500_large
Tumblr_l9qnq9x1sb1qa6irdo1_400_large

min panna svettas kallt

"Om priset för att leva är smärta, men vi vet inte när eller hur den kommer, så måste vi ta emot den. Det går inte att säga att man vill leva ett liv utan smärta."
- "Kärlek, hur fan gör man?", Bob Hansson

Oh dear

Herregud vad jag är lillgammal. (varför tänker man så mycket just mitt i natten?)


RSS 2.0